Bluetooth audio oddajnik in sprejemnik "Audio Box" za več vrst audio priključkov - SI

Želiš izdelek vrniti ali zamenjati?

Pri gizzmo.si omogočamo enostavna vračila, menjave ali uveljavljanje garancije. Enostavno izpolni vodnik za vračila in menjave:

Želim vračilo ali menjavo

Iščeš Garancijski list?

Garancijski list za izdelek najdeš na spodnji povezavi. Za uveljavljanje garancije sicer zadostuje samo predložitev računa.

Izjava o Skladnosti

Izjavo o skladnosti CE tega izdelka najdeš na dnu tega dokumenta.

Video

Navodila za uporabo: Bluetooth audio oddajnik in sprejemnik "Audio Box" za več vrst audio priključkov

Navodila za uporabo - Bluetooth avdio oddajnik in sprejemnik "Audio Box"

Opomba: Pred uporabo tega izdelka natančno preberite ta navodila. Ohranite jih za kasnejšo uporabo.

Varnostna opozorila

  • Pri prvem zagonu izdelka preverite, ali je baterija dovolj napolnjena. Če ne morete vklopiti izdelka, ga ponovno poskusite vklopiti po polnem polnjenju baterije.
  • Po uporabi izdelek izklopite. To podaljšuje življenjsko dobo baterije.
  • Prvič priporočamo, da baterijo v celoti napolnite.
  • Če izdelka ne uporabljate redno, se prepričajte, da je baterija popolnoma napolnjena.
  • Izdelka ne postavljajte na visoke temperature, ki presegajo 45 °C, ali izpostavljajte sončni svetlobi, saj lahko to povzroči eksplozijo.
  • Izdelka ne poskušajte razstaviti.
  • Če rdeča luč dolgo časa ne deluje, pritisnite in zadržite gumb za vklop, dokler se izdelek ne ponovno zažene.
  • Nizka baterija bo samodejno izklopila izdelek. Baterijo napolnite, da odpravite težavo.
  • Delovni doseg izdelka lahko vpliva na ovire, kot so stene, stebri ipd. Za stabilno povezavo priporočamo, da se izognete takšnim oviram, če je mogoče, ali skrajšate razdaljo med napravama.

Pregled izdelka

Model izdelka: ZF-380
  1. Gumb za vklop: Rdeča lučka indikatorja
  2. Stikalo načina TX/RX: Levo: TX; Desno: RX
  3. Stikalo načina AUX/Optical: Levo: Optical; Desno: AUX
  4. 3,5 mm avdio priključek: Audio IN/OUT
  5. Optični zvočni priključek: TX način
  6. Optični zvočni priključek: RX način
  7. Mikro USB priključek za polnjenje: Vsi načini

Vklop/izklop

TX način:
  1. Nastavite stikalo na "TX".
  2. Pritisnite in zadržite gumb za vklop 5 sekund, da vklopite izdelek in vstopite v avtomatski način povezave prek Bluetootha (modra lučka počasi utripa). Hitro se lahko povežete z nedavno povezanimi napravami Bluetooth.
  3. Če v 20 sekundah ni povezanih naprav, bo izdelek prešel v način seznanjanja (rdeča in modra lučka utripata izmenično).
  4. Dvakrat pritisnite gumb za vklop, da neposredno preklopite v način seznanjanja.
  5. Vključite Bluetooth napravo (Bluetooth slušalke ali zvočnik), ki jo želite povezati, in vstopite v način seznanjanja. Izdelek se bo samodejno seznanil in povezal z Bluetooth napravo. Prva Bluetooth naprava bo uspešno povezana (modra lučka neprekinjeno sveti).
  6. Dvakrat pritisnite gumb za vklop, da nadaljujete iskanje seznanjanja (modra lučka neprekinjeno sveti, rdeča lučka utripa), in druga Bluetooth naprava bo uspešno povezana (rdeča in modra lučka neprekinjeno svetita).
  7. Povežite z avdio napravo (televizor, računalnik, igralna konzola, MP3 itd.):
    • Z uporabo 3,5 mm avdio kabla: Nastavite stikalo na "AUX" in uporabite 3,5 mm avdio kabel, da povežete ta izdelek z AUX priključkom in priključkom za slušalke vaše avdio naprave.
    • Z uporabo optičnega avdio kabla: Nastavite stikalo na "OPTICAL" in uporabite optični avdio kabel, da povežete ta izdelek z OPTICAL TX priključkom in vašim optičnim izhodom avdio naprave.
  8. Po uspešni povezavi se zvok, ki se predvaja v viru zvoka, brezžično prenaša na povezan Bluetooth zvočnik ali slušalke prek tega izdelka, tako da lahko uživate v brezžičnem avdio.
  9. Opomba: V načinu TX lahko pritisnete gumb za vklop, da utišate Bluetooth zvočnik (ali slušalke) in znova pritisnete, da odprete zvok.
RX način:
  1. Nastavite stikalo na "RX".
  2. Pritisnite in zadržite gumb za vklop 5 sekund, da vklopite izdelek in vstopite v avtomatski način povezave prek Bluetootha (modra lučka počasi utripa). Hitro se lahko povežete z nedavno povezanimi napravami Bluetooth.
  3. Če v 20 sekundah ni povezanih naprav, bo izdelek prešel v način iskanja seznanjanja (rdeča in modra lučka utripata izmenično).
  4. Dvakrat pritisnite gumb za vklop, da neposredno preklopite v način iskanja seznanjanja.
  5. Vklopite funkcijo Bluetooth na napravi Bluetooth (mobilni telefon ali tablični računalnik) ter poiščite "ZF-380" na seznamu Bluetooth naprav. Izberite ga, da se povežete s prvo Bluetooth napravo (modra lučka neprekinjeno sveti, ko je povezava uspešno vzpostavljena).
  6. Dvakrat pritisnite gumb za vklop, da nadaljujete seznanjanje (modra lučka neprekinjeno sveti, rdeča lučka utripa). Na drugi napravi poiščite "ZF-380" ter se povežite (rdeča in modra lučka neprekinjeno svetita, ko je povezava uspešno vzpostavljena).
  7. Povežite z reprodukcijsko opremo (žične zvočnike, žične slušalke, naprave za ojačanje moči itd.):
    • Z uporabo 3,5 mm avdio kabla: Nastavite stikalo na "AUX" in uporabite 3,5 mm avdio kabel, da povežete ta izdelek z AUX priključkom in 3,5 mm vhodnim priključkom vašega zvočnika.
    • Z uporabo optičnega avdio kabla: Nastavite stikalo na "OPTICAL" in uporabite optični avdio kabel, da povežete ta izdelek z OPTICAL RX priključkom in vašim optičnim vhodom za zvok.
  8. Po uspešni povezavi se žični zvočnik ali slušalke spremenijo v bre

Navodila za recikliranje in odlaganje


Ta oznaka pomeni, da izdelka po vsej EU ni dovoljeno odvreči med ostalegospodinjske odpadke. Za preprečevanje morebitne škode za okolje ali zdravje ljudi zaradi nenadzorovanega odlaganja odpadkov odgovorno reciklirajte in stem spodbujajte trajnostno uporabo materialnih virov. Če želite uporabljeno napravovrniti, uporabite sistem za vračilo ali kontaktirajte prodajalca, kjer ste napravo kupili. Prodajalec lahko napravo reciklira na okolju prijazen način

Izjava distributerja, da izdelek ustreza zahtevam veljavnih direktiv EU

ES – Izjava o skladnosti

VAL SKUPINA D.O.O.
HRVAŠKA 10
1000 LJUBLJANA
SI22490388

izjavljamo, da je proizvod

Bluetooth audio oddajnik in sprejemnik "Audio Box" za več vrst audio priključkov - SI
skladen z Direktivo 2014/53/EU.

Kontakt prodajalca:

info@gizzmo.si

INFO številka

041 736 736


View this manual in other languages