Vsestranska digitalna postaja MirrorBuzz: Predvaja ti glasbo iz telefona, zjutraj te zbudi, pokaže ti čas, ogledaš pa si lahko tudi sebe v ogledalu. - SI

Želiš izdelek vrniti ali zamenjati?

Pri gizzmo.si omogočamo enostavna vračila, menjave ali uveljavljanje garancije. Enostavno izpolni vodnik za vračila in menjave:

Želim vračilo ali menjavo

Iščeš Garancijski list?

Garancijski list za izdelek najdeš na spodnji povezavi. Za uveljavljanje garancije sicer zadostuje samo predložitev računa.

Izjava o Skladnosti

Izjavo o skladnosti CE tega izdelka najdeš na dnu tega dokumenta.

Video

Navodila za uporabo: Vsestranska digitalna postaja MirrorBuzz: Predvaja ti glasbo iz telefona, zjutraj te zbudi, pokaže ti čas, ogledaš pa si lahko tudi sebe v ogledalu.

Vsestranska digitalna postaja MirrorBuzz

Opis produkta:

Vsestranska digitalna postaja MirrorBuzz vam omogoča predvajanje glasbe iz vašega telefona preko Bluetooth povezave. Poleg tega vam postaja prikaže čas ter omogoča ogled vaše podobe v ogledalu. Postaja ima tudi možnost predvajanja glasbe s TF kartice ter FM radijsko postajo.

Navodila za uporabo:

Delovanje Gumba

(6) (7) (8) 9 10

14 15 16 17 18

ON (M) -K) (+) (SET)

Zaslon

1 Zaslon

2 °C: Temperatura

BT FM

FM TF

19 °C %

20 Ô

a1 12 13

8F

TF CARD DC SV

Indikatorji

Ô,: Alarm 1 Indikator

5 6₂: Alarm 2 Indikator

6 24H: 24-urni sistem

3% Nivo Baterije

7AM : 12-urni sistem, prikazuje jutranji čas.

8 PM: 12-urni sistem, prikazuje popoldanski čas.

Funkcija senzorja gibanja: Ko se predvajanje glasbe s TF kartice ustavi ali Bluetooth izgubi povezavo za 10 minut, se postaja samodejno preklopi v način ure ter izklopi po 10 sekundah. Ko se senzor za gibanje aktivira in zazna človeško gibanje, se postaja samodejno vklopi v način ure za 10 sekund, nato pa se samodejno izklopi. Senzor za gibanje deluje samo potem, ko je postaja vklopljena ter samodejno vstopi v stanje mirovanja.

(Opomba: visoka različica postaje s funkcijo senzorja za gibanje, standardna različica brez funkcije senzorja za gibanje.)

110 BT: prikaz načina Bluetooth

FM: prikaz načina FM radia

TF: prikaz načina predvajanja z TF kartice

13 MIC (Mikrofon - Prostoročno)

14 ON: Pritisnite in držite gumb za vklop ali izklop postaje, pritisnite za predvajanje ali premor med predvajanjem glasbe. V načinu FM pritisnite za samodejno iskanje FM postaje.

15 M: Preklop med 24/12 urnim sistemom, pritisnite in držite za preklop na 24-urni sistem.

16-K: Pritisnite za prejšnjo pesem ali prejšnjo postajo, pritisnite in držite za zmanjšanje glasnosti. V načinu nastavitve ure ga pritisnite za zmanjšanje številke, pritisnite in držite za hitro zmanjšanje številke.

17+: Pritisnite za naslednjo pesem ali naslednjo radijsko postajo, pritisnite in držite za povečanje glasnosti. V načinu nastavitve ure ga pritisnite za povečanje številke, pritisnite in držite za hitro povečanje številke.

18 SET: Pritisnite za vklop ali izklop ure/alarm, pritisnite in držite za nastavitev ure/alarm.

19 TF CARD: Reža za TF kartico

20 DC 5V: 5V1A DC vhod

Napotki za delovanje zvočnika

  1. Povezava z Bluetoothom na mobilnih telefonih

    Postaja pri vklopu sporoč

Navodila za recikliranje in odlaganje


Ta oznaka pomeni, da izdelka po vsej EU ni dovoljeno odvreči med ostalegospodinjske odpadke. Za preprečevanje morebitne škode za okolje ali zdravje ljudi zaradi nenadzorovanega odlaganja odpadkov odgovorno reciklirajte in stem spodbujajte trajnostno uporabo materialnih virov. Če želite uporabljeno napravovrniti, uporabite sistem za vračilo ali kontaktirajte prodajalca, kjer ste napravo kupili. Prodajalec lahko napravo reciklira na okolju prijazen način

Izjava distributerja, da izdelek ustreza zahtevam veljavnih direktiv EU

ES – Izjava o skladnosti

VAL SKUPINA D.O.O.
HRVAŠKA 10
1000 LJUBLJANA
SI22490388

izjavljamo, da je proizvod

Vsestranska digitalna postaja MirrorBuzz: Predvaja ti glasbo iz telefona, zjutraj te zbudi, pokaže ti čas, ogledaš pa si lahko tudi sebe v ogledalu. - SI
skladen z Direktivo 2014/53/EU.

Kontakt prodajalca:

info@gizzmo.si

INFO številka

041 736 736


View this manual in other languages